Α. Παπαχαραλάμους: Ο Αναστασιάδης “στην ουσία ήθελε να κάνω διαπλοκή”

Α. Παπαχαραλάμους: Ο Αναστασιάδης “στην ουσία ήθελε να κάνω διαπλοκή”

Κούσιος : Ο Παπαχαραλάμπους “ήθελε να καταστρέψει τον Αναστασιάδη”

Σε σοβαρές καταγγελίες από τον πρώην πρόεδρο της επιτροπής δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους. Μιλώντας στο LegalMatters και στον Χριστόφορο Χριστοφή, μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, του ζήτησε να μην ερευνήσει καταγγελίες για στημένους αγώνες!

Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίζεται ο κ. Παπαχαραλάμπους, όταν ο ίδιος ήταν στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ο πρώην Πρόεδρος, τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε να μην ερευνήσει τις καταγγελίες για στημένο φιλικό αγώνα μεταξύ Καρμιώτισσας και Απόλλωνα, αναφέροντας του χαρακτηριστικά ότι, «τούτα εν φιλικοί αγώνες».

Ο κ. Παπαχαραλάμπους, ανέφερε συγκεκριμένα ότι, «ο Νίκος δεν δέχεται αντίθετη άποψη, τον έζησα. Εγώ διορίστηκα πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας του αθλητισμού και στην ουσία ήθελε να κάνω διαπλοκή. Πες μου ένα φάκελο κόκκινο που ανακοίνωσαν; Κανένα. Με πήρε τηλέφωνο να σταματήσω την υπόθεση Καρμιώτισσας με Απόλλωνα και να μην το ερευνήσω. Έγινε πριν παραιτηθώ αυτό. Διότι ήταν φιλικοί αγώνες. Όλοι αγώνες της Καρμιώτισσας με Απόλλωνα ήταν στοιχηματικού χαρακτήρα και είπα να ερευνηθούν, one by one. Μούνταραν όλοι τον Νίκο και ήθελε να σταματήσω την έρευνα».

Όπως σημείωσε ο κ. Παπαχαραλάμπους, «με έπιασε τηλέφωνο δήθεν για κάτι άλλο και μου είπε και γι’ αυτό. Άφηστο αυτό το πράγμα μου είπε τώρα, έχουμε πιο σοβαρά πράγματα, ασχολήθου με κάτι άλλο, τούτοι εν φιλικοί αγώνες».


Η «φωτιά», που άναψε μετά την τοποθέτηση του πρώην πρόεδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για εντολή του Νίκου Αναστασιάδη να μην προχωρήσει την έρευνα για ύποπτο φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα με την Καρμιώτισσα μαίνεται για τα καλά.

Αυτούσια η επιστολή του Κυριάκου Κουσίου

Πηγή: omegalive/goal.philenews.com/

Share this post