Σεντάτ Πεκέρ: Στην Τουρκία σχεδιάστηκε η δολοφονία του Τ/K δημοσιογράφου Κουτλού Ανταλί – Κέντρο ναρκωτικών και παράνομου τζόγου τα κατεχόμενα

Σεντάτ Πεκέρ: Στην Τουρκία σχεδιάστηκε η δολοφονία του Τ/K δημοσιογράφου Κουτλού Ανταλί – Κέντρο ναρκωτικών και παράνομου τζόγου τα κατεχόμενα

Ο τούρκος αρχιμαφιόζος μιλά για “ευθεία εμπλοκή της παρέας του Ερντογάν στην παγκόσμια διακίνηση ναρκωτικών”  – Κέντρο ναρκωτικών και παράνομου τζόγου τα κατεχόμενα

 

Κεντρικό θέμα στον Τουρκοκυπριακό και Τουρκικό τύπο, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο του Τμήματος Τουρκικών Θεμάτων του ΓΤΠ , είναι οι αποκαλύψεις του Τούρκου αρχιμαφίοζου Sedat Peker  (Σεντάτ Πεκέρ). 

Η Yeni Düzen (24.05.21) γράφει ότι αναφορά στην δολοφονία του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Κutlu Andali (Koυτλού Ανταλί)  , στις 6 Ιουλίου 1996, και στην μετατροπή της κατεχόμενης Κύπρου σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών κάνει σε νέο βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο ο εκ των γνωστών ηγετών του οργανωμένου εγκλήματος στην Τουρκία, Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος υπέδειξε ως “ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Ανταλί τον τότε Διοικητή της Ασφάλειας και πρώην Υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Μεχμέτ Αγάρ και τον τότε επικεφαλής των ειδικών επιχειρήσεων της αστυνομίας, Κορκούτ Εκέν”. Ανέφερε τα εξής για το θέμα στην πρόσφατη ανάρτησή του ο Πεκέρ:

«Ήμασταν πάντα μαζί με τον Κουρκουτ Εκέν και τον Μεχμέτ Αγάρ. (Τότε ο Αγάρ ήταν Γενικός Διευθυντής της Ασφάλειας της Τουρκίας και ο Εκέν επικεφαλής των ειδικών επιχειρήσεων που υπάγονταν στην ασφάλεια). Ήμασταν νέοι τότε, πατριώτες. Μου είπε ότι: ‘Στην Κύπρο υπάρχει ένας άνδρας, αυτός προσπαθεί να πουλήσει την Κύπρο στους Ελληνοκύπριους. Βρες μου δύο επαγγελματίες’. […] ‘Θα σου δώσω τον αδελφό μου, τον Αττίλα Πεκέρ’, είπα. ‘Είναι πολύ καλός, ειδικός στην δουλειά αυτή, ανατράφηκε από τους δρόμους’. Μπορούν να κοιτάξουν από τα εισιτήρια των ΤΗΥ πόσο ενωρίτερα από αυτή την δολοφονία πήγαν οι Κορκούτ Εκέν και Αττίλα Γιιλντιρίμ. Όμως, ο μεγαλοδύναμος θεός δεν άφησε στο μερτικό μας το αίμα εκείνου του ανθρώπου. Ο άνδρας ήταν έντιμος, είχε δει το σήμερα, γι’ αυτό εργαζόταν. Δεν επρόκειτο να πουλήσει την πατρίδα στους Ελληνοκύπριους και άλλα παρόμοια. Πάντα έτσι κάνουν. Πατριωτισμός, πατριωτισμός, κάνουν τον λαό να ενθουσιάζεται και στρέφουν όλους τον έναν εναντίον του άλλου. Πέρασε χρόνος από τότε. Επέστρεψαν μετά από τρεις τέσσερις μέρες. Ο μεγάλος αδελφός Κορκούτ είπε ‘θα πάμε ξανά’. Δεν έλαχε. Τον σκότωσε αργότερα μια ομάδα που υπαγόταν σε αυτούς. Συναντηθήκαμε με τον μεγάλο αδελφό Κορκούτ. ‘Αδελφέ’, του είπα, ‘διευθετήθηκε εκείνη η δουλειά’. Αν τον σκότωνα εγώ, θα έλεγα ότι τον σκότωσα. […] Λήστεψαν ένα μέρος εκεί, ο άνδρας το γράφει, λέει ότι τα ναρκωτικά όσο πάει και καταλαμβάνουν την Κύπρο. Λένε πουλά την Κύπρο στους Ελληνοκύπριους. Πόσοι πήγαν έτσι. […]»

Ο Πεκέρ είπε επίσης ότι η κατεχόμενη Κύπρος χρησιμοποιήθηκε για διακίνηση χρημάτων σε σχέση με λαθρεμπόριο ναρκωτικών και ότι είναι κέντρο τζόγου. Δίδοντας και το όνομα ενός ιδιοκτήτη ξενοδοχείου με καζίνο στην κατεχόμενη Κερύνεια, ο Πεκέρ υποστήριξε ότι το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και οι επιχειρήσεις παράνομου τζόγου διεξάγονταν εκ μέρους του Χαλίλ Φάλιαλι, ο οποίος, ωστόσο,  μιλώντας στον Τούρκο δημοσιογράφο Τζουνέιτ Όζντεμιρ διέψευσε την ανάμειξή του σε τέτοια θέματα.   

Αναφερόμενος στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών, ο Πεκέρ είπε:

«Η κοκαΐνη ερχόταν πρώτα από την Κολομβία. Ύστερα μέσω της Βενεζουέλας. Δηλαδή ποιος πήγε στην Βενεζουέλα για την διαδρομή; Ο γιος του πρώην Πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, Ερκάν Γιλντιρίμ. Πήγε μέσα στον Ιανουάριο, έμεινε πέντε μέρες. Έμεινε τέσσερις μέρες μέσα στον Φεβρουάριο.  

Πώς γίνεται η διακίνηση χρημάτων; Η Κύπρος. Ο Χαλίλ Φάλιαλι. Όλη η διακίνηση χρημάτων γίνεται απ’ εδώ. Ο άνδρας που πριν 20 χρόνια δεν είχε τίποτα, τώρα είναι ιδιοκτήτης της Κύπρου. Στην Τουρκία διαθέτει 10 φακέλους. Γιατί δεν τον φέρνετε; Απ’ αυτόν περνά όλη η δουλειά του παράνομου στοιχήματος. Υπάρχει και στις επίσημες εκθέσεις του κράτους. Είναι μια πολύ παλιά οργάνωση αυτή. Η μετατροπή (της Κύπρου) σε κέντρο ναρκωτικών και τζόγου».

                                                                         Ο Κutlu Andali

Επίσης, η  Yeni Düzen (24.05.21) γράφει ότι το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (CTP) ζήτησε να ανοίξει ξανά έρευνα για την δολοφονία του δημοσιογράφου Κουτλού Ανταλί, ο οποίος εκτελέστηκε στις 6 Ιουλίου 1996 μπροστά στο σπίτι του στα κατεχόμενα. Σε γραπτή δήλωση, το κόμμα χαρακτηρίζει σημαντικό το γεγονός ότι προέκυψαν νέοι ισχυρισμοί για την δολοφονία του Ανταλί και ζήτησε από την αστυνομία να γίνει ξανά άνοιγμα της υπόθεσης και γρήγορη διερεύνηση.

Το κόμμα καλεί τον «πρωθυπουργό» Ερσάν Σανέρ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και σημειώνει ότι θα παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Υπενθυμίζει επίσης ότι η σύζυγος του Κουτλού Ανταλί, Ιλκάι Ανταλί είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), το οποίο στις 31 Μαρτίου 2005 καταδίκασε την Τουρκία ότι ως το αρμόδιο κράτος δεν προέβη σε ικανοποιητική και πειστική διερεύνηση της δολοφονίας Ανταλί.         

Εξάλλου, ο πρόεδρος του Κόμματος Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας (TDP), Τζεμάλ Όζγιγιτ χαρακτήρισε ως «αναπόφευκτη αναγκαιότητα» την εκ νέου διερεύνηση του θέματος και σημείωσε ότι αυτό είναι ευθύνη της «βουλής» και όλων των αρμόδιων «θεσμών».

«Όταν ο άνθρωπος παρακολουθεί τα βίντεο του Σεντάτ Πεκέρ, από τη μια τρομάζει και από την άλλη λυπάται για την χώρα του», ανέφερε ο Όζγιγιτ, σημειώνοντας ότι προκαλεί ντροπή το γεγονός ότι «η χώρα μας» ήρθε στην ημερήσια διάταξη για τέτοια θέματα. Είπε μάλιστα ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες για διερεύνηση του θέματος διακίνησης ναρκωτικών στα κατεχόμενα.

Ο πρόεδρος του Κόμματος του Λαού (ΗΡ), Κουτρέτ Όζερσαϊ δήλωσε ότι είναι αναπόφευκτο πλέον να διερευνηθούν οι νέοι ισχυρισμοί για την δολοφονία του Κουτλού Ανταλί και να ληφθούν καταθέσεις. Ο Όζερσαϊ ανέφερε ότι πρέπει να καθαρίσει αυτή η «μαύρη κηλίδα από το μέτωπο της χώρας» και να διασφαλιστεί η τιμωρία των ενόχων, με την διεξαγωγή μιας αποτελεσματικής έρευνας και κάλεσε την «αστυνομία», την «γενική εισαγγελία», τον «πρωθυπουργό» και τον «πρόεδρο της δημοκρατίας» να κινητοποιηθούν άμεσα.

Υποστήριξε επίσης ότι όλοι όσων τα ονόματα αναφέρονται στα βίντεο σε σχέση με διακίνηση ναρκωτικών πρέπει να προβούν σε δήλωση, να πουν αυτά που γνωρίζουν, να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς αν είναι ψευδείς ή να πουν την αλήθεια αν την γνωρίζουν.

Ο Τουρκικός Τύπος αναφέρεται σήμερα στις εξελίξεις, που αφορούν στην υπόθεση του Σεντάτ Πεκέρ στην Τουρκία, αναφέρεται και ο Τουρκικός τύπος. 

Η Yeni Şafak    γράφει ότι ο αδελφός του Πεκέρ, Ατίλλα Πεκέρ ο οποίος είναι 52 ετών και ο σωματοφύλακάς του συνελήφθησαν στην περιοχή Μούγλα. Επίσης,   γράφει ότι ο  πρώην πρωθυπουργός της Τουρκία Μπιναλί Γιλντιρίμ, διέψευσε τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ενάντια στον γιο του ο Πεκέρ.

Ο Γιλντιρίμ, που είναι αναπληρωτής πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και βουλευτής Σμύρνης, διέψευσε πως ο γιος του Ερκάν Γιλντιρίμ  «κάνει διακίνηση ναρκωτικών», όπως τον κατηγόρησε ο Πεκέρ.

«Είναι συκοφαντία, είναι ψέμα. Το αρνούμαστε έντονα», είπε και ανέφερε πως ο γιος του μετέβηκε μεν στην Βενεζουέλα, αλλά η επίσκεψη του καμία σχέση δεν είχε με ναρκωτικά, αλλά με παροχή βοήθειας σε αναλώσιμα υλικά για αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Απολύθηκε δημοσιογράφος τουAnkaraAnatolia μετά από ερωτήσεις που έθεσε για την υπόθεση Πεκέρ

Η Birgün   αναφέρεται στον δημοσιογράφο  Μουσάμπ Τουράν, ο οποίος απολύθηκε από την εργασία του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ankara Anatolia, μετά από ερωτήσεις που έθεσε στον Υπουργό Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Μουσταφά Βαράνκ και τον Υπουργό Γεωργίας και Δασών Μπεκίρ Πακντεμίρλι, για την υπόθεση Σεντάτ Πεκέρ στην Τουρκία.

Ο δημοσιογράφος υπέβαλε ερώτηση για τις κατηγορίες του αρχιμαφιόζου ενάντια σε μέλη του ΑΚΡ και ενάντια στον ίδιο τον Υπουργό Εσωτερικών, γεγονός που οδήγησε τελικά στην απόλυση του, όπως σημειώνει και η Cumhuriyet .

*******

Η τουρκική αστυνομία έθεσε υπό κράτηση τον αδελφό του Σεντάτ Πεκέρ, του καταδικασμένου αφεντικού συμμορίας του οργανωμένου εγκλήματος, ο οποίος τελευταία εμφανίζεται σε σειρά βίντεο να κατηγορεί πρώην και νυν αξιωματούχους για διάφορες σκοτεινές υποθέσεις – βίντεο που έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια Τούρκοι. 

Μερικές ώρες νωρίτερα ο Σεντάτ Πεκέρ, είπε πως είχε αναθέσει στον αδελφό του το 1996 να δολοφονήσει τον τουρκοκύπριο πολιτικό και δημοσιογράφο Κουτλού Ανταλί, κατά διαταγή πρώην υπουργού – ο τούρκος «αρχιμαφιόζος» όπως τον αποκαλούν – αναφέρεται στον πρώην υπουργό Εσωτερικών Μεμέτ Αγάρ.  Ο αδερφός του δεν κατάφερε να φέρει σε πέρας την αποστολή,  αλλά ο Κουτλού Ανταλί δολοφονήθηκε λίγο καιρό αργότερα, τον Ιούλιο του 1996.

Η υπηρεσία δίωξης εγκλημάτων της τουρκικής αστυνομίας συνέλαβε τον Ατίλα Πεκέρ κι έναν σωματοφύλακά του σε νοικιασμένο σπίτι στην επαρχία Μούλα, που βρέχεται από το Αιγαίο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

 

Στο βίντεο που δημοσιοποίησε χθες , μέσω YouTube,  κι έχει ήδη πάνω από 7 εκατομμύρια θεάσεις, ο Σεντάτ Πεκέρ λέει πως η έρευνα που διενεργήθηκε δεν αποκάλυψε ποιος ήταν υπεύθυνος για τον φόνο του πολιτικού και δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με τον Σεντάτ Πεκέρ, ο ίδιος πρώην υπουργός, ο οποίος ήθελε τον Ανταλί νεκρό, είναι ο υπεύθυνος για την δολοφονία ακόμη ενός δημοσιογράφου, του Ουγούρ Μουμτζού, καθώς και του συζύγου της Περβίν Μπούλνταν, σημερινής συμπροέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP), που εκφράζει την κουρδική μειονότητα.  Η οικογένεια του Μουμτζού απαίτησε να διενεργηθεί έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς του ανθρώπου του υποκόσμου. Η κυρία Μπούλνταν, από την πλευρά της, τόνισε πως ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από το κράτος και ότι οι υπεύθυνοι αθωώθηκαν, προσθέτοντας πως θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ότι θα δικαστούν ξανά.

Ο 49χρονος Σεντάτ Πεκέρ, μορφή του τουρκικού υποκόσμου, έγινε διαβόητος τη δεκαετία του 1990. Καταδικάστηκε να εκτίσει 14 χρόνια κάθειρξη το 2007, μεταξύ άλλων για σύσταση και συμμορία. Έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης στην πατρίδα του. Ο ίδιος ανέφερε την περασμένη εβδομάδα πως το τρέχον διάστημα βρίσκεται στο Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Peker, ένας παντουρκιστής και Τουρανιστής (τούρκος υπερεθνικιστής) αφεντικό του οργανωμένου εγκλήματος που εγκατέλειψε την Τουρκία στις αρχές του 2020 για να αποφύγει τη δίωξη, κυκλοφόρησε βίντεο τις τελευταίες εβδομάδες που περιλαμβάνουν σοβαρούς ισχυρισμούς εναντίον σημερινών και πρώην πολιτικών σε μια προσπάθεια να εκδικηθεί για τις επιχειρήσεις που ξεκίνησαν κατά της οργάνωσης του. 

Αν και ως επί το πλείστον εξαγριώθηκε λόγω των διώξεων, ο Peker, ένας πρώην σύμμαχος  της κυβέρνησης, ισχυρίζεται ότι δημοσιοποιεί τα βίντεο με τις καταγγελίες του, ως αντίδραση εναντίον των αστυνομικών που εισέβαλαν στο σπίτι του και απείλησαν με όπλα τη σύζυγό του και τις μικρές κόρες του.


Οι κύριοι στόχοι του είναι ο υπουργός Εσωτερικών Süleyman Soylu, ο οποίος, σύμφωνα με τον αρχηγό της μαφίας, ζήτησε βοήθεια από τους άνδρες του Πέκερ επανειλημμένα για να ενισχύσει την πολιτική του καριέρα και ο Ağar, ένας «σκιώδης» πολιτικός που είναι γνωστός για την παραγγελία… δολοφονιών κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός Εσωτερικών το 1996!

Ο Soylu στις 19 Μαΐου κατηγόρησε τον Peker ότι είχε συνδέσμους με το κίνημα του ισλαμιστή ιεροκήρυκα Fethullah Gülen με έδρα τις ΗΠΑ και ότι συμμετείχε σε ένα κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς ότι αστυνομικοί έψαξαν τα εσώρουχα της γυναίκας του Πέκερ κατά τη διάρκεια επιδρομής στο σπίτι του.

Οι κατηγορίες του Σεντάτ Πεκέρ, που δεν επιβεβαιώνονται από οποιαδήποτε άλλη πηγή, αφορούν υποθέσεις που πάνε δεκαετίες πίσω. Έχουν καθηλώσει πολλούς στην Τουρκία· απειλούν να αμαυρώσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα της κυβέρνησης του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που ήδη δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας, που εν μέρει οφείλονται στην πανδημία του νέου κορονοϊού, αλλά και καθεαυτό την υγειονομική κρίση.

Αντιδρώντας εμμέσως πλην σαφώς στα βίντεο, που δίνει στη δημοσιότητα ο Σεντάτ Πεκέρ, ο Ερντογάν ,  διαβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα πως έφερε ειρήνη στην Τουρκία, πατάσσοντας τις συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος.

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ένας από τους στόχους του βαρόνου του υποκόσμου, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Σεντάτ Πεκέρ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η αποκάλυψη του φορτίου – μαμούθ στην Κολομβία

Ο Peker έκανε μία σοβαρότατη αποκάλυψη, η οποία μάλιστα επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα και αφορά την μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην Κολομβία στις 9 Ιουνίου του περασμένου έτους.

Οι κολομβιανές αρχές ανακοίνωσαν τότε ότι έχουν κατασχέσει 4,9 τόνους κοκαΐνης με προορισμό την Τουρκία.

«Η κοκαΐνη ερχόταν προηγουμένως στην Τουρκία μέσω της Κολομβίας. Περίπου 4,9 τόνοι κοκαΐνης πιάστηκαν πέρυσι τον Ιούνιο. Στη συνέχεια, ξεκίνησε η δουλειά για την εύρεση μιας νέας διαδρομής, επειδή η Αμερικανική DEA είναι ισχυρή εκεί και διατηρεί αυστηρούς ελέγχους», δήλωσε ο Peker.

«Αφού κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν στην Κολομβία, έχουν στραφεί στη Βενεζουέλα, η οποία έχει σύνορα μήκους 800 χιλιομέτρων. Είναι εύκολο να συνεχίσουν το λαθρεμπόριο από την Κολομβία μέσω Βενεζουέλας, επειδή η DEA δεν έχει κανέναν έλεγχο εκεί. Συγκεκριμένο λιμάνι της Συρίας είναι επίσης έξω από τον έλεγχο των ΗΠΑ »,  συμπλήρωσε, εννοώντας προφανώς ότι η νέα διαδρομή της κοκαΐνης για την Τουρκία, θα γίνεται από την Βενεζουέλα στην Συρία και από εκεί στην Τουρκία.

«Ποιος πήγε στη Βενεζουέλα για να οργανώσει μια νέα διαδρομή αφού πιάστηκε αυτή η τεράστια παρτίδα κόκας στην Κολομβία» Ρώτησε ο Peker, ισχυριζόμενος ότι ο Yıldırım έμεινε στη Βενεζουέλα τέσσερις μέρες τη φορά τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

noor1
Οι καταγγελίες δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση του πλοίου με την τουρκική ηρωίνη, Noor1

Ο ηγέτης της μαφίας ισχυρίστηκε επίσης ότι στο μέλλον θα εντοπιστούν ναρκοφορτία στον Παναμά, καθώς φορτηγά πλοία που μεταφέρουν κοκαΐνη από το λιμάνι στο Caracas της Βενεζουέλας πρέπει να σταματήσουν εκεί ως μέρος της νέας διαδρομής.

Η κοκαΐνη που εισάγεται λαθραία στην Τουρκία θα διανέμεται σε σκάφη, είπε επίσης ο Peker, προσθέτοντας ότι το λαθρεμπόριο πραγματοποιείται επίσης μέσω του λιμανιού της Latakia στη Συρία.

Κέντρο ναρκωτικών και εγκλήματος τα κατεχόμενα της Κύπρου!

Όσον αφορά την κυκλοφορία χρημάτων, ο Peker κατονόμασε τον Halil Falyalı, έναν λεγόμενο «επιχειρηματία» στην κατεχόμενη Κύπρο, ο οποίος φέρεται να κέρδισε τεράστιο πλούτο με παράνομα μέσα, κυρίως στοιχήματα.

“Ο Falyalı έχει δέκα διαφορετικές δικαστικές υποθέσεις εναντίον του στην Τουρκία. Γιατί δεν τον φέρετε στην Τουρκία;” Αναρωτήθηκε Ο Peker. Αφήνοντας έτσι αιχμές ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας που δρα στα κατεχόμενα, ξεπλένει το χρήμα για τους τούρκους υπουργούς!

Ο αρχηγός της μαφίας ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Yıldırım μένει στα ξενοδοχεία του Falyalı κατά τις επισκέψεις του στην κατεχόμενη Κύπρο.

“Αυτό είναι όλο το σχέδιο”, είπε, προσθέτοντας ότι ο Mehmet Ağar είναι κεντρικός στο σχέδιο.

“Κοιτάξτε τη φιλία μεταξύ Süleyman Soylu και Erkan Yıldırım”, είπε ο Peker.

Μετά το βίντεο του Πέκερ, ο δημοσιογράφος Cüneyt Özdemir μοιράστηκε ένα tweet από την τουρκική πρεσβεία στο Καράκας με ημερομηνία 7 Δεκεμβρίου 2020 κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο YouTube, το οποίο έδειχνε ότι ο Yıldırım ποζάρει για μια φωτογραφία με μια τουρκική αντιπροσωπεία που βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας για επίσημη επίσκεψη.

 

 

Turkish mafia boss claims former PM’s son, ex-minister part of int’l drug trafficking scheme (duvarenglish.com)

Share this post